Advokatbogholderi

Daglig bogføring af advokatvirksomhed

Advokatbogholderi

Kravet om daglig bogføring af advokatvirksomheders klientkonti medfører et naturligt behov for stabilitet og kontinuitet i et advokatbogholderi og de daglige forretningsgange.

I varetagelsen af advokatvirksomheders bogholderier yder vi daglig assistance i forbindelse med opdatering af klientkonti samt udarbejdelse af daglige tilsvarsopgørelser, hvortil kommer løbende opdatering af det øvrige bogholderi. Ofte kan den daglige opdatering klares med en fjernopkobling til virksomhedens system fra vores kontor, hvor bogføringen således sker på baggrund af scannede bilag. I tilfælde af opdatering af større bilagsmængder aftaler vi også daglig assistance i form af fremmøde i virksomheden som en fast aftale. Derudover yder vi ofte assistance i forbindelse med, at advokatfirmaets faste bogholder afholder ferie, barsel eller under sygdom.

Vi har kendskab til de gængse principper bag et advokatbogholderi, herunder tilsvarsopgørelser, klientkonti, standardtekster samt de udlægs- og omkostningstyper der føres for klienterne. Bogføring sker som regel på systemer specielt tilpasset advokatvirksomheder, som vi har gode erfaringer med.

Vore medarbejdere på disse opgaver har praktisk erfaring med varetagelsen af bogholderiet for advokatvirksomheder og vi sørger for, at disse har en afløser hos os i tilfælde af ferie, sygdom eller lignende.

Ja tak kontakt mig.

Advokatbogholderi - kontakt Amesto AccountHouseRing på + 45 70 229 299 eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt


Please leave this field empty.