AMESTO ACCOUNTHOUSE

Økonomiydelser til små virksomheder

Hjem » Bogføring » Økonomiydelser til små virksomheder

Amesto AccountHouse

Økonomiydelser til små virksomheder

Stiftelse af virksomhed

Vi kan hjælper dig i gang når du gerne vil stifte et selskab både med at finde den rigtige type selskab og oprette de nødvendige tilgange til offentlige myndigheder som virk, bank, skat m.m. Når vi har afstemt hvad du gerne vil have hjælp til kan dit nye selskab være klar på få dage.

Drift af virksomhed

Har du et ønske om hjælp til driften af dit nye selskab kan vi hjælpe dig med, at få kontrol over alt fra bilag til styringsværktøjer som kan hjælpe dig til at bevare overblikket.

Rådgivning

De fleste nystartede selskaber har brug for rådgivning. Vi kan rådgive om alt fra budgetter, prognoser, effektivisering og meget mere, som giver dig det bedste grundlag for, at træffe de rigtige beslutninger for din virksomhed.

Regnskab og administration

Når du får brug for én samarbejdspartner til at lave dit regnskab så skal du være velkommen hos os. Vi laver regnskab for mange virksomheder og har kun faguddannede medarbejdere og vi er i tæt dialog med dig, så du ikke mister overblikket over dit regnskab.

Du kan få hjælp til alt fra CO adresser og post, kreditor og debitor styring til Budgettering m.m.

Regnskabssystem hvad skal jeg vælge?

Hvis du ikke har noget regnskabssystem endnu og ikke ved hvad du skal vælge så kontakt os og få en snak om hvad der passer til dit behov.

Hvis du allerede har valgt et system og har taget det i brug så er det helt fint. Vi arbejder i de fleste systemer og du behøver derfor ikke at skulle skifte til et andet system hvis du har det godt med det du har valgt.

Årsafslutning og Revision

Der er typisk mange spørgsmål til årsafslutning, årsregnskab, indberetning til myndighederne samt revision. Det er ikke alle selskaber der er underlagt revisionspligt eller har brug for at skulle indberette et årsregnskab.

Hvis du er i tvivl om hvad der gælder for dig så kontakt os gerne.

Medarbejdere og løn

Har du ansat en eller flere medarbejdere så skal de have noget løn. Tiden til at sætte sig ind i lønsystemer, refusioner, overenskomster, medarbejder forsikringer og HR er en noget tidskrævende proces. Derfor tilbyder vi at lave lønnen for dig.

Du kan læse mere om løn her

Er du en MSV klik her

Amesto AccountHouse

“Vores erfarne økonomimedarbejdere varetager din opgave, og vi hjælper alle typer og størrelser af virksomheder med deres økonomi”

NORDIC SHARED SERVICE CENTER

Få hjælp til det meste

Uanset om du har brug for nye forretningssystemerVikarer til økonomi eller hjælp til regnskab, løn og HR så kan du få det hos os. Vi er en one-stop-shop og du kan få alt den hjælp du har brug for til, at drive din virksomhed i Norden.

Amesto AccountHouse

Fleksible vikaraftaler når du har brug for dem.

  • En specifik opgave.
  • Fast defineret periode.
  • Et løbende vikariat.
  • En backup funktion af den nuværende lønfunktion.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Få et uforpligtende møde

Få et uforpligtende møde og hør mere om dine fordelene ved outsourcing af lønadministration, lønvikarer og HR