AMESTO ACCOUNTHOUSE

Drop jagten på ansatte – vælg outsourcing!

Hjem » Drop jagten på ansatte – vælg outsourcing!

Drop jagten på ansatte – vælg outsourcing!

Med outsourcing af regnskab og lønsikrer du, at opgaverne løses – både nu og fremover. Det er derfor nu, du bør overveje at outsource de opgaver, du ikke kan finde ansatte til. Alle jagter de samme ressourcer – både i form af vikarer, interim og fastansatte – men outsourcer du opgaven, er du sikret fremover. Læs mere her!

Outsourcing af regnskab og løn er lige nu vejen frem for rigtig mange virksomheder. Hvorfor vælge at bruge både penge og interne ressourcer på endnu en omgang ansøgninger, når det ikke har fungeret de sidste mange måneder? Søgning efter vikarer, interim management, eller en stærk ny fastansat ressource er i dén grad op ad bakke lige nu.

Derfor foreslår vi, at mange danske virksomheder overvejer alternativer fremfor at kæmpe den samme kamp igen og igen. Med outsourcing kan I fokusere fuldt ud på jeres kerneområder velvidende, at Amesto AccountHouse varetager de opgaver, der er vores kernekompetencer.

Når din virksomhed outsourcer opgaver til Amesto AcountHouse, bliver de varetaget af vores egne konsulenter i Danmark. Med andre ord er der ingen udfordringer med hverken tidszoner eller sprogbarrierer.

Løs udfordringen med ubesatte stillinger én gang for alle; Vælg outsourcing!

Ved du allerede nu, at outsourcing af regnskab og løn er vejen frem for din virksomhed? Så tag kontakt til Amesto AccountHouse lige her >

FORDELE VED OUTSOURCING AF ØKONOMI OG REGNSKAB

Lidt kækt kan vi også spørge: Hvorfor ikke vælge outsourcing? Når alle er udfordret af at finde ansatte, giver det mening at overveje alternativer.

Vi ved om nogen, at det er svært at finde både vikarer og fastansatte inden for både lønregnskab og økonomi-stillinger generelt. Vi hjælper nemlig også vores kunder med at finde disse kandidater, og det er sværere end nogensinde før.
Derfor oplever vi netop, at der kigges aktivt på andre muligheder.
Da vi her hos Amesto AccountHouse også tilbyder at være en ekstern ressource, oplever vi i stigende grad, at kunderne foretrækker denne mulighed; Altså, at droppe jagten på nye interne ressourcer og i stedet vælge en ekstern løsning, der kan varetage de opgaver, der allerede eksisterer.
DU KAN BÅDE FÅ KORT OG LANG OUTSOURCING

Når du vælger at outsource opgaver, der tidligere har ligget hos en fastansat intern ressource, er det ikke fordi, du bliver låst til denne. Du kan derfor sagtens vælge at outsource i en kortere afgrænset periode. Ligesom du naturligvis kan outsource f.eks. dit bogholderi på ubestemt tid.

Nu tænker du måske: ”Men er en kort outsourcing ikke det samme som at få en vikar?”

Men nej, det er ikke det samme.

Du har nemlig en række udgifter forbundet med at ansætte en vikar. Ikke kun processen med at finde vikaren (der lige nu er den helt store hurdle for mange), men også skrivebordplads, pension, frokostordning og andre omkostninger, der følger med ansatte.

Når du outsourcer opgaver, så køber du en ekstern ressource, der afregner den konkrete opgaveløsning. Du betaler altså for den tid, det tager at løse opgaven. Intet andet. Netop derfor adskiller outsourcing sig forholdsvis meget fra en vikarløsning.

Med en ekstern løsning, som outsourcing jo er, får du desuden en ressource, der er fremtidssikret.

DERFOR ER DET FREMTIDSSIKRET AT OUTSOURCE

Når du outsourcer virksomhedens bogholderi eller lønbehandling, kan du være sikker på, at der altid er nogen til at løfte opgaven. Du får ikke bare én ny ansat, der varetager den pågældende opgave, men derimod en hel virksomhed, der påtager sig ansvaret.

Der er mange virksomheder, der aldrig har outsourcet opgaver og foretrække at have alt in-house. Det forstår vi til fulde. Netop derfor har vi også altid arbejdet med at finde vikarer og kandidater til åbne stillinger for vores kunder.

Nu er situationen bare en anden, og derfor oplever vi som sagt indledningsvist, at flere virksomheder nu ønsker at prøve outsourcing.

Når du vælger at outsource, får du en…

  • Professionel ekstern ressource
  • Ressource, der aldrig er syg
  • Ekstern ressource, der bruger jeres interne systemer
  • Mulighed for at frigive interne ressourcer
  • Frihed til at tilkøbe ydelser efter behov
  • Bogføring til tiden – hver gang!

Fordele ved outsourcing er derfor mange. Især i den verden, vi lever i lige nu, hvor meget virker usikkert, og ansatte skifter arbejdsplads. Din virksomhed kan tiltrække arbejdskraft, men risikerer også at miste gode ansatte til konkurrenter. Alle står med lovning om guld og grønne skove, da der kæmpes om de samme ressourcer. Det er bare den virkelighed, vi står i nu og her.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL OUTSOURCING AF REGNSKAB OG LØN?

Hvis du lige nu overvejer at flytte opgaver ud til en ekstern professionel ressource, så har du sikkert en række spørgsmål. Dem vil vi meget gerne hjælpe dig med at få afklaring på. Helt uforpligtende, naturligvis!

Du kan også vælge at læse meget mere om outsourcing af eksempelvis jeres bogholderi ved at klikke her >
Hos Amesto AccountHouse har vi rigtig mange års erfaring med at være ekstern specialist (eller endda ekstern afdeling), når virksomheder outsourcer opgaver til os. Vi har derfor prøvet det meste og ved, hvad det kræver at komme godt i gang og få et langt og tilfredsstillende samarbejde.

Er du nysgerrig på, hvad du kan outsource til Amesto AccountHouse? Klik her og udfyld vores kontaktformular – simpelt og 100% uforpligtende >

Vil du vide mere om lønoutsourcing?

AMESTO ACCOUNTHOUSE

Hent brochuren om fordele og ulemper ved outsourcing

AMESTO ACCOUNTHOUSE

“Vores erfarne økonomimedarbejdere varetager din opgave, og vi hjælper alle typer og størrelser af virksomheder med deres økonomi”

Har du nogle spørgsmål? #askmore

Få et uforpligtende møde og hør mere om dine fordelene ved outsourcing af løn og HR