Simpel HR-administration

HRM Talent Manager

Brug Amesto som din eksterne personaleadministration

Hjem » HR » HRM Talent Manager

Simpel HR-administration

En af nordens førende leverandør af HR- og rekrutteringssystemer.

HR Manager Talent Solutions leverer brugervenlige rekrutterings-, onboarding- og talent management systemer, som benyttes af mere end 800 virksomheder; både lokalt og internationalt i alle brancher, og både i den private og offentlige sektor.

Automatisk synkroniseret data

Som produktportefølje tilbyder HR Manager tre cloud-baserede SaaS systemer. Talent Manager, Talent Onboarding og Talent Recruiter, som anvendes af brugere i mere end 50 lande.

Talent Manager kan både anvendes som kerne-system, men HR Manager kan også tilbyde, at du anvender Talent Manager til talent udvikling og performance management, mulighederne er mange og løsningen skræddersyes i samarbejde med HR Manager efter jeres behov.

hr_manager-model

Uanset dit behov, er det muligt at integrere Talent Manager sammen med dit lønsystem, ERP-system, Active Directory, tidsregistreringssystem, m.fl. Dette sker via den åbne inbound og outbound API.

Talent Manager

“HR er ikke kun bløde værdier, det bidrager også til virksomhedens bundlinje.”

Løbende udvikling

Alle systemer bliver udviklet løbende og tilpasses efter kundernes behov. Den rigtige løsning for kunden betyder alt for HR Manager! Det er derfor, de både er med i hele implementeringsfasen med oplæring og vejledning, samt i den efterfølgende daglige brug af systemerne.

Med en interesse og indsigt i de daglige brugere, skabes der sammen bedre forudsætninger for en relevant udvikling af systemerne – det fulde udbytte af et solidt samarbejde har stort potentiale. Formålet er, at HR Managers kunder kan reducere tidsforbruget på administrative HR-opgaver med op til 80 %, hvori de også vil yde den bedste support med en god personlig service.

  • Moderne og brugervenligt med fokus på få kliks
  • Opret notater, m.m., med automatisk opfølgning
  • Få overblik over kompetencer og talenter
  • Selvbetjening til både ledere og medarbejdere
  • Cloud-baseret med 4 årlige opdateringer
hr manager platforms 300x213 1

Har du nogle spørgsmål? #askmore

Få et uforpligtende møde og hør mere om dine fordelene ved outsourcing af løn og HR