Hvad kræver det at gøre det umulige?

Historiebøgerne er fyldt med dem. Dem, der turde. Dem, som udfordrede og som forandrede verden. Men hvad skal der til for at bryde grænser og sikre, at vores største drømme opnås? Hvad kræver det at gøre det umulige?

Til dette års Amesto Beyond rejser keynote taleren Steven Kotler en række spørgsmål til os, som længes efter en guide til at sikre toppræstationer. Er det kun fortjeneste, der kan fungere som udløser for en ekstra høj ydeevne?

Derudover skal vi høre fra Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pedersen. De afslører, hvorfor det kan betale sig at se på mere end bare bundlinjen. For nogle, vil det endda være den eneste måde at sikre, de stadig er relevante i fremtiden. Når du husker at sikre social værdi i din forretningsstrategi, vil det nemlig drive innovation. Hvem ved, måske kan det endda blive din største konkurrencefordel på sigt.

Vi tror, det handler om de små ting. Summen – eller konsekvensen – af dine valg på den lange bane. Det, at du stræber efter at gøre lidt mere. Det, at du viser, du ikke er ligeglad. Det handler ikke kun om at sikre profit, men også om mennesker og planeten.

Helt ærligt, det handler om at træffe de gode valg!

Et af de bedste valg, du kan tage lige nu og her, er at tilmelde dig Amesto Beyond 2021. Det er gratis og foregår online den 20. maj 2021.
Læs meget mere om Amesto Beyond på hjemmesiden her (https://www.amestobeyond.com/), hvor du også kan blive klogere på dette års oplægsholdere.

Klik her og tilmeld dig Amesto Beyond 2021

Relaterede artikler

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Få et uforpligtende møde

Få et uforpligtende møde og hør mere om dine fordelene ved outsourcing af lønadministration, lønvikarer og HR