AMESTO PAYROLL

Lønadministration

Skal du bruge hjælp til lønadministration eller anden lønservice?
Amesto tilbyder skræddersyede og skalérbare løsninger til ethvert behov.

Hjem » Lønadministration

Lønadministration

Få hjælp til lønadministration gennem effektiv og korrekt lønbehandling og kompetent sparring

Lønadministration kan frigøre ressourcer, og dét giver vores kunder tid til at fokusere på deres kerneforretninger. Med lønbehandling fra Amesto Payroll kan du føle dig helt tryg. Vi sikrer en effektiv og korrekt lønbehandling samt en kompetent sparring, så du kan bruge din tid på at vækste din forretning i stedet.

Lønservices med kvalitet og leveringssikkerhed

Hos Amesto Payroll assisterer vi dagligt en lang række virksomheder med lønadministration – og altid med fokus på kvalitet og leveringssikkerhed. Kun ved at være en solid og troværdig samarbejdspartner inden for lønbehandling, kan vi sikre, at vores kunder føler sig trygge og kan fokusere på deres kerneforretning.

Skal du bruge hjælp til lønadministration?
Udfyld vores kontaktformular her, og vi kontakter dig hurtigst muligt >

Faglig kompetence er et nøgleord hos os. Derfor udvikler vi løbende vores kompetencer inden for lønbehandling og andre lønservices. Det er altafgørende for os, at vores medarbejdere forstår de opgaver, de sidder med, og dermed tager ansvar for opgaverne.

Vi arbejder løbende med at udvikle vores medarbejderes faglige kompetencer, så de altid er opdaterede på eksempelvis de sidste nye love og andre regler, der gør sig gældende inden for dansk lønadministration.

Vores lønkonsulenter er inddelt i teams, der typisk består af tre konsulenter og én teamleder. Dette har vi gjort for at kunne give vores kunder den opmærksomhed, vi mener, er en nødvendighed, når de har valgt at outsource deres lønadministration til os.

Med sparring fra vores lønteams sikrer vi også vores kunder en lønafdeling med en langt større viden end den, de ofte har til rådighed med interne ressourcer. Du kommer aldrig til at mangle noget inden for lønservices med Amesto Payroll som samarbejdspartner.

Lønadministration er fleksibel og ressourcebesparende

Vi tilpasser os altid vores kunders ønsker til lønsystem. Vi arbejder allerede i langt de fleste lønsystemer, der udbydes på det danske marked. Det betyder også, at når en virksomhed vælger at indgå et samarbejde med os, er det ikke nødvendigvis ensbetydende med et skift af virksomhedens lønsystem. Hvis en kunde ønsker at skifte lønsystem, assisterer vi dog også meget gerne med dette.

Vi har desuden mulighed for at tilbyde løsninger gennem vores samarbejdspartnere, ligesom vi kan stå for hele lønsystemet, hvis dette ønskes.

Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever en ressourcebesparelse, når de lægger deres lønbehandling over til os. For at sikre denne ressourcebesparelse arbejder vi, i samarbejde med vores kunder, målrettet med at optimere processer og systemer så meget som muligt, for derigennem at give vores kunder besparelser på interne ressourcer.

Amesto Payroll hjælper alle typer og størrelser af virksomheder med deres lønadministration. Vores erfarne løn- og personalemedarbejdere varetager opgaven, og tilknyttes direkte til din virksomhed som jeres faste kontaktpersoner. Det sikrer, at vores kunder altid taler med en konsulent, som har kendskab til netop deres lønadministration.

Lønservice er nemlig vores kerneforretning. Hvad er din, og hvordan kan vi hjælpe dig?
Klik på knappen herunder og tag kontakt til os.

20 – 100 ansatte

Når en virksomhed beslutter sig for at outsource sin lønadministration til et lønbureau, er ét af de primære punkter økonomien i beslutningen. For at gøre økonomien så gennemskuelig som muligt, har vi valgt at tilbyde vores lønservice med en fast pris pr. lønseddel.

100 – 250 ansatte

Formålet med at outsource virksomhedens lønadministration er, at tilføre den eksisterende HR- eller økonomifunktion fleksible ressource, som med stor faglighed læser de behov og ønsker en virksomhed har til sin lønadministration.

Over 250 ansatte

Der findes mange behov og ønsker til en lønadministration, derfor bruger vi begreberne ”Ordinær lønbehandling” og ”Fleksible tillægsydelser”. Den ordinære lønbehandling indeholder de opgaver, som indgår i en normal lønbehandling for en medarbejder. De fleksible tillægsydelser er de opgaver, som I kan vælge til og fra.

NORDISK LØN

Er din koncern eller virksomhed repræsenteret i de nordiske lande og har I et behov for at få lavt løn til alle medarbejdere gennem én samarbejdspartner er Amesto Nordic Payroll specialister i lønadministration i hele norden.

Nordic shared service center

Uanset om du har brug for nyt forretningssystem , Vikarer til økonomi, eller hjælp til regnskab, løn og HR så kan du få det hos os. Med one-stop-shop kan få alt den hjælp du har brug for til, at drive din virksomhed i Norden.

AMESTO PAYROLL

“Vores erfarne lønmedarbejdere varetager din opgave, og vi hjælper alle typer og størrelser af virksomheder med deres lønadministration”

AMESTO PAYROLL

Lønadministration giver mange fordele

  • Mindre afhængighed af interne ressourcer
  • Fortsættelse af virksomhedens nuværende lønsystem eller mulighed for at benytte lønsystemer via Amesto
  • Skræddersyede og skalerbare løsninger, der kan ændres i takt med udvikling og behov
  • Gennemprøvede og fleksible arbejdsgange inden for mange brancher
  • Sikkerhed for, at medarbejderne får den rigtige løn til tiden
  • Fast kontaktperson
  • Backup ved sygdom og ferie

Har du nogle spørgsmål? #askmore

Få et uforpligtende møde og hør mere om dine fordelene ved outsourcing af løn og HR