AMESTO PAYROLL

Lønadministration

Outsource lønadministrationen og få effektiv og korrekt lønbehandling med fast pris pr. lønseddel

Hjem » Lønadministration » Lønningsbogholder » 100-200 Ansatte

Lønadministration til fast pris

Lønadministration til fast pris pr. lønseddel er bare én af de løsninger, Amesto tilbyder. Læs mere om fordelene ved at outsource lønadministrationen for virksomheder med 100-250 ansatte her.

Lønadministration kan være en bekostelig opgave, men det bør aldrig blive en dårlig forretning for din virksomhed. Formålet med at outsource en del af eller hele virksomhedens lønadministration til fast pris pr. lønseddel er, at tilføre den eksisterende HR- eller økonomifunktion fleksible ressourcer, som med stor faglighed løser de behov og ønsker, en virksomhed har til sin lønadministration.

Når en virksomhed vælger at outsource deres lønadministration til et lønbureau, vil økonomien ofte være ét af de primære punkter i beslutningen. Derfor har vi valgt at tilbyde vores lønservice med en fast pris pr. lønseddel, for at gøre økonomien så forudsigelig som mulig.

Amesto tilbyder lønadministration til priser, der er til at forstå.

Vil du høre mere om muligheden for lønadministration til fast pris pr. lønseddel?
Udfyld vores kontaktformular her, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt >

Hvad ønsker du af dit lønbureau?

Vi ved, at virksomheder har forskellige behov og ønsker til deres lønadministration og det lønbureau, de har valgt til at løse opgaven.

Derfor har vi delt vores lønservice op i begreberne ”Ordinær lønbehandling” og ”Fleksible tillægsydelser”.

I den ordinære lønservice indgår alle de elementer, som vi, baseret på vores erfaring, ved, virksomheder har behov for ved alle lønkørsler. Fast pris pr. lønseddel gælder for den ordinære lønservice.

De fleste virksomheder har også variable behov i forbindelse med deres lønadministration. Det gælder f.eks. tiltrædelse og fratrædelse af medarbejdere, refusioner, vedligeholdelse af overenskomster m.v.

Ved at tilbyde disse ydelser som fleksible tillægsydelser sikrer vi os, at de virksomheder, der har valgt Amesto som deres lønbureau, aldrig betaler for services, de ikke har behov for.

Det er vigtigt at understrege, at vi aldrig påbegynder arbejde med en tillægsydelse uden en forudgående aftale.

Lønadministration til fast pris pr. lønseddel

Du vil sikkert gerne vide, hvad prisen pr. lønseddel er, når nu vi tilbyder en fast pris. Det skal du få at vide her:
Månedsløn fra: 89,- ex. moms
14 dages løn fra: 70,- ex. moms

Så simpelt kan det siges, og så billigt kan det køres af et professionelt lønbureau som Amesto.

Stor faglig indsigt i lønbehandling

Vi har som lønbureau gennem mange år tillagt os stor fagviden, og udvikler den fortsat gennem intern og ekstern uddannelse for at sikre, vores medarbejdere altid er opdateret omkring regler og love samt hvilke tekniske værktøjer, der er til rådighed for at sikre en korrekt og effektiv lønadministration.
Det er vigtigt for os at agere som faglig sparringspartner, så vi kan bidrage med løsninger på de faglige udfordringer, der måtte opstå.

Lønadministration med backup og sikkerhed

Når en virksomhed har valgt at outsource sin lønadministration, er det altafgørende, at lønbureauet kan garantere for backup og sikkerheden.

Ved at vælge Amesto som lønbureau, kan du føle dig helt sikker!

Vi sikrer backup ved at placere dig som kunde i ét af vores lønteams, der typisk består af en teamleder samt 2-3 konsulenter. Vi roterer løbende opgaverne i det pågældende team for at sikre, at alle i teamet kender de enkelte opgaver. Dermed sikres du, at der altid er backup ved ferier og sygdom.

Derudover udarbejder vi altid en procesbeskrivelse på hver enkelt kunde. Dette gøres for at sikre, at alle vores lønkonsulenter til enhver tid kan løse de opgaver, vores kunder har overdraget til os.

Løndata hører til nogle af de mest følsomme data i virksomheder. Derfor er det ekstremt vigtigt for os, at vi kan garantere vores kunder et meget højt niveau af IT sikkerhed for at sikre, at virksomhedens løndata forbliver fortrolige.

Vi arbejder løbende med vores IT sikkerhed og har i den forbindelse udarbejdet en SAQ og SSA, som kan udleveres ved forespørgsel.

Ressourcebesparelse og optimering af lønadministrationen

Ressourcebesparelser bør være en naturlig del af at outsource virksomhedens lønadministration til et lønbureau til en fast pris pr. lønseddel.

Når du vælger Amesto som samarbejdspartner til lønadministrationen, vil vores fokus i første omgang være at levere en effektiv service. Samtidig vil vi tilegne os viden om de eksisterende arbejdsgange, der sikrer dig det bedst mulige samarbejde og resultat fremadrettet.

Når vi har et overblik over de eksisterende processer i forbindelse med lønadministrationen, sætter vi fokus på optimering af de eksisterende processer. Dette sker med udgangspunkt i den erfaring, vi har opbygget gennem de sidste 10 år og de omkring 28.000 lønsedler, vi udarbejder for nordiske virksomheder hver eneste måned.

Formålet med procesoptimeringen er primært at sikre den virksomhed, der har valgt Amesto som lønbureau, en så effektiv lønbehandling som muligt. Virksomheden skal bruge så få interne ressourcer som muligt på lønbehandlingen, når denne outsources til os. Efter hver lønbehandling sikrer vi os derfor også, at virksomheden har adgang til løndata i de formater og det omfang, virksomheden ønsker det.

Vores erfarne løn- og personalemedarbejdere varetager opgaven, og tilknyttes direkte til virksomheden som faste kontaktpersoner. Vi hjælper alle typer og størrelser af virksomheder med deres lønadministration. Udfyld vores kontaktformular og lad os tage en uforpligtende samtale om mulighederne.

Amesto  Payroll

“Outsourcing af lønadministrationen til Amesto sikrer en effektiv og korrekt lønbehandling, samt en kompetent sparring omkring virksomhedens lønfunktion.”

Ordinær lønbehandling

Nedenstående er inkluderet i prisen på den ordinære lønbehandling

 • Inddatering af løngrundlag
 • Kilometerpenge
 • Skattepligtige personalegoder (bruttolønsordninger, fri bil, fri telefon)
 • Stamoplysninger
 • Overarbejde
 • Modregning af aconto udbetalinger
 • Pension
 • Gruppeliv
 • Udlæg
 • Diæter
 • Udbetaling af ferietillæg
 • Registrering af interne foreninger, frokostordninger m.m.
 • Opdatering af skattekort på medarbejderne
 • Registrering af fravær
 • Lønstigninger jf. grundlag i indeværende måned
 • Udbetaling af SH-saldo og fritvalgskonto
 • Kontrol af lønberegning
 • Overførsel af løn via Nets (PBS)
 • Rapportudskrivning fra lønsystem
 • Udsendelse af lønsedler via mail
 • eIndkomst indberetning

Fleksibilitet, sparring og viden omkring systemer, processer og rapportering

Virksomheders ønsker og behov til deres lønadministration afhænger at mange faktorer i og udenfor virksomheden. Det er vigtigt for os som lønbureau, at vi altid tilbyder virksomheder at løse opgaven så fleksibelt som muligt ved at tilpasse os de behov og ønsker en virksomhed har til sin lønadministration, samtidig med at vi altid bidrager med vores erfaring omkring lønadministration.

Hvis en virksomhed allerede har valgt og integreret et lønsystem i virksomheden, arbejder vi uden problemer i alle de gængse lønsystemer. Hvis en virksomhed ikke ønsker at investere i et lønsystem stiller vi gerne et system til rådighed.

Indsamling af løndata kan ofte være en tidskrævende proces. Vi har stor erfaring i at hjælpe virksomheder med at optimere processen omkring indsamling af løndata samt at få godkendt disse.

De løndata, som bliver genereret i en virksomhed skal ofte genbruges i andre dele af organisationen i forbindelse med f.eks. rapportering. Vi har altid fokus på, hvordan de data vi genererer lettest er tilgængelige for virksomheden, og hvordan vi kan integrere til andre systemer i virksomheden, for at lette arbejdet med løndata mest muligt.

Vores konsulenter har en stor viden på mange niveauer inden for lønadministration. Derfor er det naturligt for os at fungere som en sparringspartner omkring vores kunders lønfunktion, for at sikre den enkelte kunde den bedste kvalitet og den optimale løsning på netop deres lønfunktion i hele organisationen.

AMESTO PAYROLL

Nordisk shared service center

Uanset om du har brug for nyt forretningssystemVikarer til økonomi, eller hjælp til regnskab, løn og HR så kan du få det hos os. Med one-stop-shop kan få alt den hjælp du har brug for til, at drive din virksomhed i Norden.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Få et uforpligtende møde

Få et uforpligtende møde og hør mere om dine fordelene ved outsourcing af lønadministration, lønvikarer og HR