AMESTO PAYROLL

Nordisk løn

Brug specialister med kompetencer inden for nordisk lønadministration i Skandinavien.

Nordisk løn

Amesto Nordisk løn er specialister med kompetencer inden for nordisk lønadministration i Danmark, Sverige, Norge og Finland

Med nordisk løn fra Amesto Payroll får du én samarbejdspartner med stærke kompetencer på tværs af landegrænserne i norden. Det betyder tryghed og kontrol, reducerede omkostninger og fleksibilitet.

Det er ganske enkelt derfor, det giver mening for vores kunder at outsource virksomhedens lønadministration til os. Vi er specialister i nordisk lønadministration, så du får alle de nødvendige kompetencer ét sted.

Vil du vide mere om nordisk lønadministration gennem Amesto?
Klik her og kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular >

Nordisk lønadministration med tryghed, kontrol og fleksibilitet

Det er vores målsætning at give dig og dine medarbejdere tryghed omkring beslutningen om at outsource lønadministrationen. Derfor er vores nordisk løn løsninger baseret på enkel og løsningsorienteret kommunikation. Desuden får du én aftale for de nordiske lande, hvor virksomheden ønsker at outsource deres lønadministration.

Vi har stor erfaring med håndtering af nordisk løn. Det inkluderer naturligvis et stort kendskab til lokale regler og love. Vi kommunikerer også gerne direkte med virksomhedens medarbejdere omkring lønrelaterede spørgsmål, hvis dette ønskes.

Hos Amesto har vi stor respekt for, at kontrol bliver endnu vigtigere, når en virksomhed vælger at outsource sin lønadministration. Derfor tilbyder vi mulighed for én samlet lønrapportering, for f.eks. at lette godkendelse af lønoutput.

For at sikre løndata, kan du vælge at benytte vores cloudløsning til up- og download af alle løndata. På den måde sikrer du, at løndata kun er tilgængelig på udvalgte niveauer, og for de medarbejdere, der har adgang til cloudløsningen. Desuden tilbyder vi mulighed for en fælles medarbejderportal til registrering af fravær, ferie og rejseafregninger.

Fleksibilitet spiller en stor rolle for at sikre, at outsourcingen bliver en succes. Både for virksomheden og medarbejderne. Hvis det ønskes, kan virksomheden også få “one point of contact” for alle landene.

Et nordisk team med én kontaktperson

En af udfordringerne, ved at outsource nordisk lønadministration, kan være den kommunikation, virksomheden skal have med flere leverandører.

Når du vælger Amesto Payroll, sikrer vi, at du kun skal kommunikere med én kontaktperson i Amesto, hvis det ønskes. Det er en løsning, der forenkler kommunikationen og, i sidste ende, minimerer tidsforbruget for dig.

Alle vores kunder får desuden en dedikeret mailadresse hos os. Det betyder, at al kommunikation mellem os og dig altid går direkte til den ansvarlige kontaktperson og det team, der håndterer opgaven med nordisk løn for din virksomhed.

Hvis det ønskes, har vi også mulighed for at tilbyde en kontaktperson i hvert af de lande, du ønsker at outsource jeres lønadministration til. Det kan f.eks. være gavnligt i situationer, hvor du ønsker at tilbyde jeres lokale medarbejdere en hotline, de kan ringe til ved spørgsmål omkring deres løn.

Uanset om du vælger én kontaktperson eller lokale kontaktpersoner, betyder valget af Amesto Payroll som samarbejdspartner, at du får et team med en meget tæt intern dialog imellem de lande, hvor du har valgt at outsource jeres lønadministration til.

Optimering af rapporter og arbejdsgange

Gennem vores arbejde med virksomheder, der vælger en samlet outsourcing af deres lønadministration i Norden, har vi opbygget en stor erfaring i sparring og ensartethed. Det betyder bl.a., at vi ved, hvordan vi sikrer et optimalt samarbejde på tværs af landene. Både når det gælder arbejdsgange og rapportering af nordisk løn generelt.

Virksomheder, der har outsourcet deres lønadministration, har ofte behov for en fælles nordisk rapportering til et økonomisystem. Vi sørger for, at de lønsystemer, vi bruger i de enkelte lande, leverer rapporteringen i henhold til de specifikationer, I har, så den fælles nordiske rapportering bliver så enkel som mulig.

Vi har som samarbejdspartner for nordisk løn stort fokus på at dele vores erfaringer på tværs af de lande, hvor vi arbejder. Det betyder, at vores nordiske lønteams ofte er i direkte kommunikation med hinanden, for at sikre, at vores kunder altid kan trække på vores nordiske erfaringer.

Sådan sikres du, at vi altid leverer den optimale løsning.

Hjælp til udstationering af medarbejdere med nordisk løn

Ved udstationering af medarbejdere i et af de andre nordiske lande, er der en række forhold, som du og medarbejderen skal være opmærksomme på. Særligt omkring aflønning af den eller de udstationerede medarbejdere i Norden. Her kan være udfordringer, der kræver en lokal ekspertise, men ofte også en kontaktperson, som befinder sig i samme land som virksomheden.

Vi har hjulpet flere virksomheder med lønadministrationen af udstationerede medarbejdere i Norden – herunder også den nødvendige kontakt til de lokale myndigheder. Vi assisterer med ressourcer i alle de nordiske lande, så vi sikrer en lokal ekspertise, og at du har en kontaktperson, de kan forstå.

Vores erfarne løn- og personalemedarbejdere varetager opgaven, og tilknyttes direkte til din virksomhed som fast kontaktperson.
Vi hjælper alle typer og størrelser af virksomheder med nordisk løn og nordisk lønadministration generelt.

Specialister i lønadministration med erfaring fra mange forskellige brancher.

 • Outsourcing af lønfunktionen
 • Fast pris pr. lønseddel
 • Back up og sikkerhed
 • Sparring og rapportering

HR er ikke kun bløde værdier, det bidrager også til virksomhedens bundlinje.

Amesto vil kunne hjælpe med blandt andet:

 • Dokumenthåndtering
 • HR-sparring
 • HR-skabeloner
 • HR-system / systematisering

Lønvikaraftaler når du har brug for dem.

Du har mange muligheder f.eks.

 • En specifik opgave.
 • Fast defineret periode.
 • Et løbende vikariat.
 • En backup funktion af den nuværende lønfunktion.

Amesto Trust Center

For at sikre leveringen af teknologi og services, har vi etableret Amesto Trust Center. Målet er at give dig den information du skal brug for at træffe beslutning om Amesto som samarbejdspartner og leverandør. Informationen dækker produkter og services relateret til Security, Privacy, Transparency, Compliance og Corporate Social Values ​​(CSV).

AMESTO PAYROLL

“Vores erfarne lønmedarbejdere varetager din opgave, og vi hjælper alle typer og størrelser af virksomheder med deres lønadministration”

AMESTO PAYROLL

Har du brug for en brochure om nordisk løn?

Er din koncern eller virksomhed repræsenteret i de nordiske lande og har I et behov for at få lavet løn til alle medarbejdere gennem én samarbejdspartner er Amesto Nordic Payroll specialister i lønadministration i hele norden.

Har du nogle spørgsmål? #askmore

Få et uforpligtende møde og hør mere om dine fordelene ved outsourcing af løn og HR