Amesto Nordisk Shared Service Center

Din hjælp til drift af virksomhed i norden

Uanset om du har brug for nye forretningssystemer, Vikarer til økonomi eller hjælp til regnskab, løn og HR så kan du få det hos os. Vi er en one-stop-shop og du kan få alt den hjælp du har brug for til, at drive din virksomhed i Norden.

Hjem » Lønadministration » Lønningsbogholder » Nordisk løn » Nordic shared service center

Amesto Nordisk Shared Service Center

Få hjælp til det meste

Uanset om du har brug for nye forretningssystemer, Vikarer til økonomi eller hjælp til regnskab, løn og HR så kan du få det hos os. Vi er en one-stop-shop og du kan få alt den hjælp du har brug for til, at drive din virksomhed i Norden.

Amesto består af en stor gruppe virksomheder, som beskæftiger sig med størstedelen af de processer, som omhandler virksomhedsdrift. Vi gør vores bedste for at hjælpe jer så meget som muligt, og for at finde de bedste og mest fleksible løsninger i jeres nuværende set-up, så driften forbliver så enkel og kvalitativ som muligt.

Med de mange alsidige selskaber i vores gruppe, tilbyder vi alt fra vikarer og HR, til forretningssystemer og oversættelse til andre sprog, samt løn og regnskab. Vi tilstræber derved, at forenkle din virksomheds drift gennem tryghed og dialog, så I kan bruge jeres ressourcer på jeres eget kernefokus.

Uanset hvilke lande I er repræsenteret i, kan vi hjælpe jer i hele norden. Vi har grundig kendskab til de lokale forhold i hele Skandinavien samt England, og kan derfor tilbyde jer muligheden for det vi kalder ”One point of Contact”, hvilket betyder at I kommunikerer med én Amesto medarbejder om jeres sager.

Vi tilbyder blandt andet følgende services i vores Nordiske shared service center:

  • Adresse service i både Danmark, Norge, Sverige og Finland
  • Hjælp og sparring om etablering af juridiske enheder i Norden
  • ”One point of Contact” for Løn, Regnskab og HR i Norden

Har I brug for en dialog om hvilke muligheder I har og hvad vi kan gøre for jer, for at forenkle jeres forretning, så står vi til rådighed og tager gerne en snak med jer.

Herunder kan I finde yderligere information om de muligheder der er i Nordisk shared service center.

Vil du vide mere om nordisk lønadministration gennem Amesto?
Klik her og kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular >

Amesto AccountHouse

Amesto AccountHouse er en dansk totalleverandør med speciale i økonomi herunder regnskab, økonomifolk, HR, systemer og lønadministration.

Amesto Solutions

Amesto Solutions leverer komplette ERP-, CRM-, HRM- og Lønsystemer til virksomheder i hele norden.

Amesto Payroll

Amesto Payroll er specialister i lønadministration for nordiske selskaber i Norge, Sverige, Finland, England og Danmark.

Amesto Trust Center

Få svar på alle de praktiske spørgsmål

For at sikre leveringen af teknologi og services, har vi etableret Amesto Trust Center. Målet er at give dig den information du skal brug for at træffe beslutning om Amesto som samarbejdspartner og leverandør. Informationen dækker produkter og services relateret til Security, Privacy, Transparency, Compliance og Corporate Social Values ​​(CSV).

Amesto AccountHouse

Hent brochuren om Nordisk Shared Service Center

Vikarbureau

Specialister indenfor økonomi

Vi tilbyder vikarer til bogholderi og løn i hele norden, til alle brancher og virksomhedstyper, med behov for fleksibel assistance i kortere eller længere perioder.

Har du nogle spørgsmål? #askmore

Få et uforpligtende møde og hør mere om dine fordelene ved outsourcing af løn og HR