AMESTO PAYROLL

Outsourcing af Løn

Frigør ressourcer og fokusér på kerneforretningen med lønoutsourcing

Hjem » Lønadministration » Lønningsbogholder » Outsourcing af løn

Outsourcing af løn

Gennem outsourcing af løn kan du frigøre ressourcer og fokusere på din kerneforretning. Bliv klogere på lønoutsourcing med Amesto Nordisk Løn her.

Lønoutsourcing – samt outsourcing af lønadministration opgaver helt generelt – giver mening for langt de fleste virksomheder. Store som små, bør virksomheder lægge deres tid og energi i at fokusere på kerneforretningen. Dette gøres bedst ved at frigøre ressourcer inden for områder, der er væsentlige, men nemt kan outsources.

Det er her, lønoutsourcing kommer ind i billedet som noget af det første. Gennem outsourcing af hele eller dele af virksomhedens funktioner, opnår I en mere lønsom drift.
Outsourcing af løn til Amesto Payroll sikrer en effektiv og korrekt lønbehandling samt kompetent sparring omkring jeres lønfunktion.

Vil du vide mere om lønoutsourcing?

Fordele ved outsourcing af lønadministration

Det er værd at huske på, at virksomheder er organiske størrelser, og at disse gerne skulle være i konstant udvikling. Derfor er fordele og ulemper også en relativ størrelse. Ulemper i dag kan være fordele i morgen og omvendt.

De helt store fordele ved outsourcing af løn for din virksomhed kunne eksempelvis være:

 • Virksomheden bliver mindre afhængighed af interne ressourcer
 • Du beholder jeres nuværende lønsystem – eller I vælger at benytte et lønsystem via Amesto Payroll
 • Amesto Payroll laver en skræddersyet løsning til jeres virksomhed, der kan ændres i takt med udvikling og behov
 • Du får en samarbejdspartner med gennemprøvede og fleksible arbejdsgange inden for mange brancher
 • Der er sikkerhed for, at medarbejderne får den rigtige løn til tiden
 • Virksomheden får fast kontaktperson
 • Der er altid backup ved sygdom og ferie
 • Der skal ikke længere oplæres nye medarbejdere til lønadministration

Amesto hjælper alle typer og størrelser af virksomheder med outsourcing af løn. Har du brug for assistance til både løn og bogholderi, kan du læse mere om lønadministration og regnskab her.

Amesto Nordisk Løn består af specialister med kompetencer inden for lønadministration i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Du kan læse meget mere om Nordisk løn ved at klikke, eller du kan klikke på knappen herunder og kontakte os for et uforpligtende tilbud.

20 – 100 ansatte

Når en virksomhed beslutter sig for at outsource sin lønadministration til et lønbureau, er ét af de primære punkter økonomien i beslutningen. For at gøre økonomien så gennemskuelig som muligt, har vi valgt at tilbyde vores lønservice med en fast pris pr. lønseddel.

100 – 250 ansatte

Formålet med at outsource virksomhedens lønadministration er, at tilføre den eksisterende HR- eller økonomifunktion fleksible ressource, som med stor faglighed læser de behov og ønsker en virksomhed har til sin lønadministration.

Over 250 ansatte

Der findes mange behov og ønsker til en lønadministration, derfor bruger vi begreberne ”Ordinær lønbehandling” og ”Fleksible tillægsydelser”. Den ordinære lønbehandling indeholder de opgaver, som indgår i en normal lønbehandling for en medarbejder. De fleksible tillægsydelser er de opgaver, som I kan vælge til og fra.

NORDISK LØN

Er din koncern eller virksomhed repræsenteret i de nordiske lande og har I et behov for at få lavt løn til alle medarbejdere gennem én samarbejdspartner er Amesto Nordic Payroll specialister i lønadministration i hele norden.

Nordic shared service center

Uanset om du har brug for nyt forretningssystem , Vikarer til økonomi, eller hjælp til regnskab, løn og HR så kan du få det hos os. Med one-stop-shop kan få alt den hjælp du har brug for til, at drive din virksomhed i Norden.

AMESTO PAYROLL

“Formålet med outsourcing af løn er, at frigøre ressourcer og fokusere på jeres virksomhedens kerneforretning så I opnår en højere kvalitet i driften af virksomheden.”

AMESTO PAYROLL

Lønadministration giver mange fordele

 • Mindre afhængighed af interne ressourcer
 • Fortsættelse af virksomhedens nuværende lønsystem eller mulighed for at benytte lønsystemer via Amesto
 • Skræddersyede og skalerbare løsninger, der kan ændres i takt med udvikling og behov
 • Gennemprøvede og fleksible arbejdsgange inden for mange brancher
 • Sikkerhed for, at medarbejderne får den rigtige løn til tiden
 • Fast kontaktperson
 • Backup ved sygdom og ferie

Har du nogle spørgsmål? #askmore

Få et uforpligtende møde og hør mere om dine fordelene ved outsourcing af løn og HR