Nordisk løn – Amesto Payroll

Nordisk løn – Når du er repræsenteret i hele norden skal din lønfunktion også være det.

Når din virksomhed er repræsenteret i de nordiske lande og du har brug for at få lavet nordisk løn, kan du med fordel vælge Amesto Payroll som samarbejdspartner. Vi er specialister i lønadministration og de funktioner, der er knyttet hertil. Vi har lokalt kendskab i norden så regler og love, samt kommunikationen med dine medarbejdere vedrørende lønrelaterede spørgsmål bliver håndteret på bedste måde, hvis det er noget du ønsker.

Vores nordiske løsninger er baseret på løsningsorienteret kommunikation med dig, samt én samlet aftale gældende for de lande du ønsker, at outsource din lønadministration i.

Tryghed og kontrol

Vi ved, at kontrol til stadighed er et parameter når der outsources. Derfor tilbydes du én samlet lønrapportering, som også gør det lettere at godkende lønoutput.

Til sikring af dine løndata, kan du f.eks. benytte dig af vores cloudløsning til up- og download af alle løndata. Så er du også sikret, at løndata kun er tilgængelig på de niveauer, de enkelte medarbejdere  skal have adgang til. Der er også mulighed for en medarbejderportal til registrering af fravær, ferie, og rejseafregning.

Amesto Nordic Payroll er ISO-9001:2008-certificeret og Amesto AccountHouse er medlem af NARF og underlagt kontrol af Finanstilsynet.

Kommunikation og fleksibilitet

Du har mulighed for, at vælge om du vil have én kontaktperson for alle lande eller om du har brug for kommunikation med vores lokale kontorer. Vil du f.eks. gerne tilbyde dine medarbejdere, at de kan ringe med spørgsmål ang. deres løn til en hotline er det muligt. På den måde forenkles kommunikationen og i sidste ende mindskes tidsforbruget.

Du får en dedikeret mailadresse hos os, som bruges til al kommunikation så det kun er den ansvarlige og lønteamet, der håndterer opgaver og kontakt.

Vores lønteams i norden kommunikerer tæt og det sikre, at vi kan leverer den optimale løsning til dig.

Rapportering og ensartethed

Vi lægger vægt på sparring og ensartethed. Det er én af måderne vi sikre optimalt samarbejde på når vi laver nordisk løn på tværs af landene, både når det gælder arbejdsgange og rapportering.

Virksomheder der har outsourcet deres lønadministrationen har typisk et behov for, at der kun rapporteres til ét økonomisystem. Derfor sørger vi for, at de lønsystemer vi bruger i de enkelte lande leverer rapportering i henhold til de specifikationer du måtte have. På den måde bliver en fælles nordisk rapportering bliver så enkelt som muligt.

Hjælp til udstationering af medarbejdere

Amesto Payroll hjælper ikke kun med nordisk løn men også med løsninger på lønadministration til dig, der har udstationerende medarbejdere i norden, samt den nødvendige kontakten til de lokale myndigheder og ekspertiser til, at klare de udfordringer der måtte være som f.eks. sproget i de forskellige lande.

Vi hjælper alle typer og størrelser af virksomheder med outsourcing af løn.
Har du brug for assistance til både løn og bogholderi?

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Få et uforpligtende møde

Få et uforpligtende møde og hør mere om dine fordelene ved outsourcing af lønadministration, lønvikarer og HR