AMESTO ACCOUNTHOUSE

Simplifying business.

Hjem » Om os

Om os

Amesto AccountHouse

Om Amesto Accounthouse

Amesto AccountHouse er et dansk selskab, som blev stiftet i 2001. I dag er det en del af norske Amesto Group.

Amesto AccountHouse er dansk totalleverandør med speciale i bogholderi og regnskab, regnskabsfolk, HR og lønadministration. Vores ydelser leveres bla. indenfor områderne: outsourcing af- og vikarer indenfor økonomi

Med den kvalificerede medarbejder som udgangspunkt, yder vi assistance indenfor regnskab, lønadministration og økonomistyring på fleksible vilkår.

Vores ydelser frigør ressourcer, afhjælper i spidsbelastningsperioder og giver vore kunder hurtigere mulighed for, at finde den rigtige profil på den medarbejder, der skal anvendes til den specifikke opgave.

Din samarbejdspartner indenfor regnskab, løn, HR og økonomistyring.

Gennem samarbejde og dialog opbygger vi den nødvendige forståelse for vore kunders forretning og arbejdsgange, som danner grundlag for den måde vi løser opgaven på. Således er vores fokus også, at rådgive, effektivisere og systematisere de processer der er i, at drive en virksomhed.

Vi udvikler, deler og opsøger viden i samarbejde med vore kunder samt en bred vifte af relationer, herunder revisorer, advokater, banker/finansieringspartnere, IT-virksomheder, netværk og medarbejderdatabaser som sikrer os, at vi har tilgang til specifik viden og kompetencer, som ligger udenfor vore ydelser.

Amesto AccountHouse

Simplifying life
Simplifying business

Amesto

Corporate Social Responsibility

Amesto CSR drives sammen med de bedste hoveder og de varmeste hjerter hos vores samarbejdspartnere.

Amesto Trust Center

Få svar på alle de praktiske spørgsmål

For at sikre leveringen af teknologi og services, har vi etableret Amesto Trust Center. Målet er at give dig den information du skal brug for at træffe beslutning om Amesto som samarbejdspartner og leverandør. Informationen dækker produkter og services relateret til Security, Privacy, Transparency, Compliance og Corporate Social Values ​​(CSV).

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Få et uforpligtende møde

Få et uforpligtende møde og hør mere om dine fordelene ved outsourcing af lønadministration, lønvikarer og HR