AMESTO ACCOUNTHOUSE

Life is now – Work somewhere awesome.

Hjem » Om os » Karriere hos Amesto

Karriere hos Amesto

De klogeste hoveder og de varmeste hjerter

God stemning, høj arbejdsglæde, høj faglighed og mulighed for udfordrende arbejdsopgaver. Dette er frugten af vores værdier:

  • Kvalitet
  • Fleksibilitet
  • Kommunikation

Værdierne ligger latent i vores alles hverdag som medarbejdere i Amesto AccountHouse. Derfor lægger vi vægt på, at du, som medarbejder selv er med til at præge og udvikle din hverdag – uanset om du arbejder på et af vores kontorer, eller om du har dit primære arbejde ude i en af vore kunders økonomi- og regnskabsfunktioner.

Vi har stor aldersspredning og kompetencer på alle niveauer fra økonomi-trainee til økonomichef, som understøtter, at du som ansat i Amesto har mulighed for fortsat udvikling gennem hele dit arbejdsliv hos os. Herunder foretager vi gennem udviklingssamtaler og karriereplanlægning en løbende afstemning af forventninger.

Vores konsulenter i Amesto AccountHouse har kontakt med mange mennesker, forskellige brancher og løn- og økonomisystemer hver dag. Derfor er det en forudsætning, at du er en type som værdsætter stor afveksling og forskelligartede udfordringer i dagligdagen.

Vi arbejder altid i teams som sikrer, at der altid er hjælp at hente både fagligt, i forbindelse med ferie, sygdom og spidsbelastninger, så du er aldrig alene om en opgave.

Her kan du læse mere om Amesto Group.

LEDIGE STILLINGER

Se hvilke stillinger vi har ledige i øjeblikket.

Jobagent

Hvis du gerne vil have besked når der er nye jobmuligheder i Amesto AccountHouse kan du tilmelde dig her.

UOPFORDRET ANSØGNING

Passer din professionelle profil ikke på de stillinger vi har ledige i øjeblikket så send os en uopfordret ansøgning eller tilmeld dig vores jobagent.

AVANTAS HOS AMESTO

Vores medarbejdere gør en forskel

Avantas Aktiv hjælper Amestos medarbejdere til, at være på toppen og finde balancen mellem arbejde og fritid – Alle kan være med.

 

Amesto

Corporate Social Responsibility

Amesto CSR drives sammen med de bedste hoveder og de varmeste hjerter hos vores samarbejdspartnere.

NORDIC SHARED SERVICE CENTER

Få hjælp til det meste

Uanset om du har brug for nye forretningssystemerVikarer til økonomi eller hjælp til regnskab, løn og HR så kan du få det hos os. Vi er en one-stop-shop og du kan få alt den hjælp du har brug for til, at drive din virksomhed i Norden.