Life is now – Work somewhere awesome.

Ansat hos Amesto

Hjem » Om os » Karriere hos Amesto » Ansat hos Amesto

Ansat hos Amesto

De klogeste hoveder og de varmeste hjerter

God stemning, høj arbejdsglæde, høj faglighed og mulighed for udfordrende arbejdsopgaver. Dette er frugten af vores værdier:

  • Kvalitet
  • Fleksibilitet
  • Kommunikation

Værdierne ligger latent i vores alles hverdag som medarbejdere i Amesto AccountHouse. Derfor lægger vi vægt på, at du, som medarbejder selv er med til at præge og udvikle din hverdag – uanset om du arbejder på et af vores kontorer, eller om du har dit primære arbejde ude i en af vore kunders økonomi- og regnskabsfunktioner.

Vi har stor aldersspredning og kompetencer på alle niveauer fra økonomi-trainee til økonomichef, som understøtter, at du som ansat i Amesto har mulighed for fortsat udvikling gennem hele dit arbejdsliv hos os. Herunder foretager vi gennem udviklingssamtaler og karriereplanlægning en løbende afstemning af forventninger.

Vores konsulenter i Amesto AccountHouse har kontakt med mange mennesker, forskellige brancher og løn- og økonomisystemer hver dag. Derfor er det en forudsætning, at du er en type som værdsætter stor afveksling og forskelligartede udfordringer i dagligdagen.

Vi arbejder altid i teams som sikrer, at der altid er hjælp at hente både fagligt, i forbindelse med ferie, sygdom og spidsbelastninger, så du er aldrig alene om en opgave.

Her kan du læse mere om Amesto Group.

LEDIGE STILLINGER

Se hvilke stillinger vi har ledige i øjeblikket.

Jobagent

Hvis du gerne vil have besked når der er nye jobmuligheder i Amesto AccountHouse kan du tilmelde dig her.

UOPFORDRET ANSØGNING

Passer din professionelle profil ikke på de stillinger vi har ledige i øjeblikket så send os en uopfordret ansøgning eller tilmeld dig vores jobagent.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ !!

Vi oplever en stigende tendens til, at vore jobopslag bliver søgt og benyttet af ledige overfor A-kasser og Jobcentre som dokumentation for, at man som ledig har forsøgt at søge et job.

Men da vi desværre har flere eksempler på, at ledige alligevel ikke ønsker job og direkte siger nej tak til opslåede jobs og vikariater, de selv har søgt på, når de bliver tilbudt disse, har vi udarbejdet en erklæring, hvor den ledige accepterer, at vi rapporterer til A-kasse, Jobcenter og kommune, såfremt man som ledig ansøger siger nej tak til en konkret opgave man selv har søgt på, hvor løn svarer til markedsvilkår og kvalifikationer er tilstede.

AVANTAS HOS AMESTO

Vores medarbejdere gør en forskel

Avantas Aktiv hjælper Amestos medarbejdere til, at være på toppen og finde balancen mellem arbejde og fritid – Alle kan være med.

Amesto

Corporate Social Responsibility

Amesto CSR drives sammen med de bedste hoveder og de varmeste hjerter hos vores samarbejdspartnere.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Få et uforpligtende møde

Få et uforpligtende møde og hør mere om dine fordelene ved outsourcing af lønadministration, lønvikarer og HR