Skip to main content
#awesomeplacetowork

På udkig efter nye udfordringer?

Vi søger løbende vikarer og freelancere inden for bogholderi-, regnskab- og økonomifunktioner.

Vores team vil kontakte dig, når vi har et relevant job eller opgave, som matcher din profil – Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

amesto accounthouse - freelancer
#awesomeplacetowork

På udkig efter nye udfordringer?

Vi søger løbende vikarer og freelancere inden for bogholderi-, regnskab- og økonomifunktioner.

Vi kontakter dig, når vi har et relevant job eller opgave, som matcher din profil.

#askmore

Bliv medlem af Amestos emnebank

Vi søger konstant kvalificeret kandidater til vores vikarbureau. Vi tilbyder vikarer til bogholderi og løn i hele norden, til alle brancher og virksomhedstyper, med behov for fleksible assistance i kortere eller længere perioder.

Amesto lægger stor vægt på at finde den rette person til vores kunder, når de har brug for assistance i en kortere eller længere periode, ved spidsbelastninger og projektopgaver.

Vi yder primært assistance i forbindelse med bogholderi-, regnskabs- og økonomifunktioner. Processen indebærer at Amesto laver matchet mellem virksomhed og kandidat, så det bliver det bedst mulige match.
Så læg dit CV i vores emnebank og vi kontakter dig, hvis der skulle opstå en interessant mulighed, der matcher din profil.

Hvis du ikke har en profil, eller det er noget tid siden, du sendte din sidste ansøgning, skal du blot udfylde ansøgningsskemaet. En ny profil vil automatisk blive oprettet, og loginoplysninger til din profil vil blive fremsendt, når du har fået ‘Gemt’ eller ‘Sendt’ din ansøgning.