Skip to main content
 

“Jeg har fået assistance til mit bogholderi og årsafslutning fra Amesto AccountHouse og er i den forbindelse godt tilfreds med den faglighed, opfølgning og kvalitet, der bliver leveret til min revisor.”

Ole Theut, Advokat, Partner

Sitas logo

SITAS har leveret store træer til private og virksomheder siden 1966. Vi har i mange år benyttet os af Amesto AccountHouse´s services, og vi har oplevet at få en fleksibel og skalerbar regnskabsfunktion, som justerer sig med vores sæsonsvingninger i god kvalitet og med dygtige medarbejdere inden for regnskab og løn.

Mimi Hvass, Direktør og indehaver

leaseplan

Mortalin - Amesto AccountHouse
”Ved at outsource lønfunktionen er vi ikke følsomme over for, om en fast lønmedarbejder bliver syg, holder ferie eller lignende. Det var den helt rigtige beslutning”

Anders Kildemoes, Adm. direktør, A/S Mortalin

TMF Group er en international virksomhed og assisterer virksomheder verden over med serviceydelser inden for løn, bogholderi, rapportering, oversættelse samt direktør-, adresse- og sekretærservice.

I vores samarbejde med Amesto AccountHouse har vi oplevet høj faglig kvalitet, sikkerhed for ydelsen, god kundeservice og i det hele taget adgang til meget kompetente konsulenter inden for de serviceydelser, vi selv tilbyder vores internationale kunder.

Javier Reyes, TMF Group Finland

mediestorm - Amesto AccountHouse

”Vi er overgået til EasyAccount hos Amesto AccountHouse og kunne allerede fra første måned konstatere, at udgiften til bogholderi var mærkbar mindre, samtidig med at vi har online adgang til e-conomic, som er et rigtig godt økonomisystem”

 Frank Johansson, Mediestorm

“Ved at outsource vores bogholderi til Amesto AccountHouse frigør vi både tid og ressourcer til bedre at kunne pleje vores kunder.”

Svend Erik Nørklit, Country Manager

Amesto AccountHouse har i flere år varetaget JNF Momentums regnskabsrapportering til hovedkontoret i Sverige sammen med lønadministrationen, og vi har i hele forløbet været godt tilfreds med den kvalitet og service, Amesto har leveret.

Niels Sylvest, adm. direktør

Plogmann og Vingtoft - Amesto AccountHouse

“Ved at skifte lønbehandling via Amesto AccountHouse har vi opnået en kvalitetsforbedring og samtidig reduceret både tid og omkostninger hertil”

Gitte Rygaard, HR Manager

Advokatfirmaet Rebernik & Scheel har i flere omgange gjort brug af Amesto AccountHouses assistance i forbindelse med ejendomsadministration, advokatbogholderi og klientkonti, og vi er meget tilfredse med den service vi har fået.

Anders Scheel Frederiksen, Advokat, Partner

Raaschou - Amesto AccountHouse

Vi har gennem flere år haft et positivt og udbytterigt samarbejde med Amesto AccountHouse. Oprindeligt til bogføring, afstemninger, betalinger mv.

Senere hen, skiftede vi fra C5 til e-conomic, og vores konsulent fra AccountHouse opbyggede vores systemet så det passede præcis til vores virksomhed.

Efterfølgende har vi ansat egen bogholder pga. ekspansion, og benytter nu konsulentbistand fra Amesto til diverse ad hoc opgaver, afstemninger og hjælp til årsafslutning.

Raaschou Inventarsnedkeri A/S

Malermester Petersen 

Da jeg besluttede mig for, at starte virksomhed kontakter jeg Amesto AccountHouse. Det var godt, de er professionelle, kompetente og super dygtige til deres opgaver.
Jeg har fuld tiltro til, at de varetager mine papirer og diverse oplysninger.
Amesto AccountHouse er et meget trygt og rart sted, at komme som kunde, de hjælper og forklarer tingene så det er til at forstå.
Malermester Petersen

”Vi har et tæt samarbejde med Amesto AccountHouse, hvor e-conomic anvendes under EasyAccount, som sikrer vores kunder en meget konkurrencedygtig pris som følge af den teknik, Amesto AccountHouse anvender”

Tejn Vanting Nielsen, Landechef DK

Har du nogle spørgsmål? #askmore

Få et uforpligtende møde og hør mere om dine fordelene ved outsourcing af regnskab, løn og HR

Har du nogle spørgsmål eller leder du efter noget?

#askmore