Vil du være eventyrer med fast månedsløn?

Hvis du drømmer om at være eventyrer og samtidig have sikkerhed med en månedsløn, så er stillingen som remote lønkonsulent hos Amesto Payroll et kæmpe skridt i den retning.

Om du vælger at rejse til en lejlighed i Sydfrankrig i tre måneder og arbejde derfra, er helt op til dig.
Så længe du passer dine forpligtelser som remote lønkonsulent, så kan din arbejdsplads være hvor som helst, du ønsker. For helt ærligt. Det er ligemeget, hvor du bor.

ARBEJD HJEMMEFRA – UANSET HVOR HJEMMEFRA ER

Arbejdsmiljøet hos Amesto Payroll er professionelt, men omgangstonen er social, uformel og med højt til loftet. Sagt på en anden måde; Den er rigtig dansk. Sidder du i udlandet og længstes efter danske kolleger, så kan dette være løsningen.

Du vil jævnligt mødes med dine kolleger i teamet online, så vi i fællesskab sikrer at samhørigheden og holdånden altid er i live. Du får derfor også rig mulighed for sparring, støtte og samarbejde i hverdagen – ligesom din nærmeste leder aldrig er længere væk end et opkald.

Som del af en nordisk koncern, der er specialiseret i lønadministration, er vi vant til at have kolleger på tværs af lokationer og landegrænser. Om du sidder i et storrumskontor i Herlev, eller på dit hjemmekontor i Ringsted, er derfor ikke afgørende for din deltagelse i vores team.

Vores erfaring med “remote” kolleger var allerede meget omfattende, inden Covid-19 pandemien ramte verdenen. Siden da er den kun blevet endnu skarpere og mere velfungerende. Det er derfor, vi nu søger specifikt efter medarbejdere, der drømmer om at arbejde hjemmefra.

ARBEJD HJEMMEFRA SOM REMOTE LØNKONSULENT HOS AMESTO.

Har du fundet ud af, at det faktisk passer rigtigt godt ind i din hverdag at arbejde hjemmefra? Og er du samtidig en selvstændig og struktureret lønkonsulent? Så har vi alle tiders mulighed til dig her hos Amesto.

Du får stillet et fuldt hjemmekontor til rådighed og er samtidig en del af virksomheden. Du får dermed det bedste fra to verdener. Helt ærligt, det er lige meget, hvor du bor – det er erfaring og mindset, der er afgørende for os.

Arild Spandow CEO Amesto

Vil du være eventyrer med fast månedsløn?

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Få et uforpligtende møde

Få et uforpligtende møde og hør mere om dine fordelene ved outsourcing af lønadministration, lønvikarer og HR