Specialiseret vikar til ferie, barsel og sygdom

En specialiseret vikar til ferieafløsning eller længerevarende sygdom sikrer, at din virksomhed ikke må sige nej til opgaver. Præcis som en barselsvikar ofte dækker over en medarbejder, så kan en vikar lynhurtigt tjene sig selv hjem. Det kræver dog, at din virksomhed vælger de rigtige vikarer til opgaven.

Vikar til ferieafløsning bruges relativt sjældent, men det er faktisk en skam. Eller rettere, det er en beslutning, der ikke gavner bundlinjen. Heldigvis findes der er løsning, der hurtigt tjener sig selv hjem. Både på den korte og lange bane.

Ved at hyre vikarer ind til alt fra ferieafløsning til længerevarende sygdom (præcis som man gør, når en barselsvikar ansættes), sikrer man, at både opgaver løses samt at medarbejderne har et godt arbejdsmiljø.

Gode vikarer sikrer glade medarbejdere

Når det er højsæson for ferie i Danmark, vil mange afdelinger inden for både regnskab og økonomi ofte oparbejde en arbejdspukkel. Regningerne kommer stadig løbende ind, og lønbehandling holder heller ikke ferie.

Det betyder, at medarbejderne har lynende travlt, når de mangler én eller flere kolleger i alt fra en uge til en lille måned. Desuden får samtlige medarbejdere også travlt, når de kommer tilbage fra ferie.

Helt ærligt, dét kan vi gøre bedre

Når en virksomhed beder deres medarbejdere om at “løbe hurtigere” i en periode, resulterer det i stress og – alt for ofte – også fejl. Især når denne periode kan være flere måneder henover sommerferie-sæsonen. Det skaber simpelthen et dårligt arbejdsmiljø, der i yderste konsekvens betyder, at en ansat frygter at vende tilbage efter en dejlig ferie og derfor søger væk.

Heldigvis kommer sommerferie aldrig uden planlægning, og det betyder, at du også kan planlægge dig ud af at overbelaste dine medarbejdere.

Hos Amesto AccountHouse har vi specialiserede vikarer inden for økonomi, regnskab, lønbehandling og HR. Netop fordi vikarerne er specialiserede, kan de dække over medarbejdere i langt højere grad end en administrativ vikar, der i bedste fald blot kan lette arbejdsbyrden en smule. En specialiseret vikar kan gøre en forskel på blot få dage.

Specialiseret vikar ved længerevarende sygdom

Hvis vi har lært noget af den aktuelle pandemi, så er det, at alle kan bukke under for sygdom. Og selv hvis sygdommen i sig selv kan overstås på en uge eller to, kan der være følgevirkninger, der trækker lange spor.
Derfor er det også vigtigt at huske på vikar som en løsning ved længerevarende sygdom. Det aflaster hurtigt de medarbejdere, der ellers skal dække for den sygdomsramte medarbejder. Samtidigt giver det den sygemeldte ansatte ro til at fokusere på at få det bedre.

Kom godt i gang med en vikar fra Amesto

Vi tilbyder et væld af løsninger inden for specialiserede vikarer, så du kan altid kontakte os og beskrive din aktuelle situation. Derefter kan vi i fællesskab finde den løsning, der hænger bedst sammen for jeres aktuelle situation. Både i forhold til omkostninger og forpligtelser.

Skal I bruge interim assistance på management niveau, så har vi også interim vikarer. Derudover har vi vikarer specialiseret i vidensoverlevering, når en medarbejder stopper.

Læs mere om: Interim vikarer til vidensoverlevering – klik her!

Det samme gælder naturligvis specialiserede barselsvikarer. Vores pointe er blot, at en dårlig situation, hvor din virksomhed mangler en værdsat og specialiseret medarbejder, kan blive bedre allerede nu. Er det ikke værd at overveje, så en dårlig situation ikke bliver værre?

Vil du høre mere om, hvad en vikar kan gøre for din virksomhed?

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Få et uforpligtende møde

Få et uforpligtende møde og hør mere om dine fordelene ved outsourcing af lønadministration, lønvikarer og HR