Amesto AccountHouse

Simplifying business.

Hjem » Specialistydelser

Amesto ACCOUNTHOUSE

Specialister i regnskab, løn og HR med erfaring fra mange forskellige brancher.

Derfor har vi høje krav til os selv som din samarbejdspartner og har specialister, som kender de faktorer, der påvirker din virksomhed.

Company Secretary

Lad os hjælpe dig nemmere i gang, når du skal starte op i udlandet eller hvis du vil starte virksomhed i Danmark.

Ejendomsadministration og bogholderi

Opgaverne der skal løses i bogholderiet for ejendomsadministration kan tilrettelægges i god tid og dette er en fordel for dig.

Finans og investering

Få en netbaseret løsning der sikre dig et godt overblik, opdaterede regnskabstal og fuld kontrol. For de fleste kan det betale sig at outsource til os. Vi har lang erfaring med finans- og investeringsbranchen og arbejder sammen med de ledende aktører i markedet.

Organisationer og foreninger

Forenklet drift af din virksomhed – Det er vores mål
Vi har kompetencer indenfor lovgivning f.eks. merværdiafgift og vurderinger knyttet til skattepligtig virksomhed.

Skat og afgifter

Valg af selskabsform, køb og salg af egne aktier, årsregnskab eller afvikling af selskab. – Vi har specialister og løsninger til dig.

Stiftelse og legater

Stiftelse og legater har specielle juridiske behov under stiftelseslovgivningen. Vi har erfaring med mange forskellige stiftelser og legater.

Advokatbogholderi

Valg af selskabsform, køb og salg af egne aktier, årsregnskab eller afvikling af selskab. – Vi har specialister og løsninger til dig.

Få rådgivning og advokathjælp

Den nuværende situation er vanskelig. Vi er i en situation, som ingen af os kunne have forberedt os på, men fra Amestos side vil vi forsøge at hjælpe små og store virksomheder så vidt muligt – på kort og lang sigt.

Amesto AccountHouse

“Vores erfarne økonomimedarbejdere varetager din opgave, og vi hjælper alle typer og størrelser af virksomheder med deres økonomi”

OPTIMALE LØSNINGER

Benchmarking af løn- og økonomiløsninger

Har du brug for at få lavet en benchmark af dine løn- eller økonomiløsninger? Få et overblik over om du har de optimale løsninger både i forhold til omkostninger og tidsforbrug.

Amesto Trust Center

Få svar på alle de praktiske spørgsmål

For at sikre leveringen af teknologi og services, har vi etableret Amesto Trust Center. Målet er at give dig den information du skal brug for at træffe beslutning om Amesto som samarbejdspartner og leverandør. Informationen dækker produkter og services relateret til Security, Privacy, Transparency, Compliance og Corporate Social Values ​​(CSV).

Har du nogle spørgsmål? #askmore

Få et uforpligtende møde og hør mere om dine fordelene ved outsourcing af løn og HR