Amesto AccountHouse

Advokatbogholderi

Hjem » Specialistydelser » Advokatbogholderi

Amesto ACCOUNTHOUSE

Advokatbogholderi

Med advokatbogholderi fra Amesto AccountHouse er kravet om daglig bogføring af advokatvirksomheders klientkonti sikret. Vi er specialister i varetagelsen af advokatvirksomheders bogholderi. Brug os til al advokatbogføring, så du kan fokusere på dit virke som advokat.

Med Amesto som advokatbogholderi får du et stabilt og kontinuerligt flow i de daglige forretningsgange. Ikke mindst i forhold til at efterleve kravet om daglig bogføring af klientkonti.

Vores erfaring med advokatvirksomheder betyder, at vi allerede har et omfattende kendskab til de gængse principper bag et advokatbogholderi. Det betyder helt lavpraktisk, at du kan føle dig tryg ved at outsource bogføringen til os.

Vil du høre mere om, hvordan du kan bruge Amesto AccountHouse som advokatbogholderi?

Klik her og udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt.

Advokatbogføring

Opgaver inden for advokatbogholderi

Når vi siger, at du trygt kan overlade advokatbogføring til os, er det fordi, vi allerede har indgående kendskab til advokatbogholderi. Herunder tilsvarsopgørelser, klientkonti, standardtekster samt de udlægs- og omkostningstyper, der føres for klienterne.

Bogføring sker som regel på systemer specielt tilpasset advokatvirksomheder. Disse systemer er derfor også noget, vi allerede har god erfaring med fra andre advokatvirksomheder.

Derudover står vi også for løbende opdatering af det øvrige bogholderi, så du kan reelt sikre, at alt vedrørende bogholderi varetages ét sted.

Alle AccountHouse medarbejdere, med opgaver inden for advokatbogføring, har praktisk erfaring med varetagelsen af bogholderiet for advokatvirksomheder. Vi sørger naturligvis også for, at der er advokatbogholdere, der kan springe til hos os i tilfælde af ferie, sygdom eller lignende.

Eksternt advokatbogholderi

Outsource Advokatbogføring

Ofte kan den daglige opdatering og advokatbogholderi klares med en fjernopkobling til virksomhedens system fra vores kontor. Bogføringen sker således på baggrund af scannede bilag, hvilket effektiviserer hele processen.

I tilfælde af opdatering af større bilagsmængder aftaler vi også daglig assistance i form af fremmøde i virksomheden som en fast aftale. Derudover yder vi ofte assistance i forbindelse med, at advokatfirmaets faste bogholder afholder ferie, barsel eller under sygdom.

Foruden at outsource den specifikke advokatbogføring kan vi altså også være din helt overordnede bogholder. Uanset hvor afgrænset eller omfattende jeres behov for bogholderi generelt er.

Er du stadig i tvivl, om eksternt advokatbogholderi er noget for dit advokatfirma?

Kontakt Amesto AccountHouse i dag, og lad os høre om jeres behov og ønsker til en advokatbogholder

Advokatfirmaers bogholderi

Skal vi være din advokatbogholder?

Vi tilpasser også vores ydelser til virksomhedens aktuelle behov, så du kan roligt vækste med os som din advokatbogholder. Vi sikrer, at der er styr på klientkontoen, mens du fokuserer på dit virke som advokat.

Vi kan varetage store som små advokatfirmaers bogholderi. Med en ekstern bogholder betaler du desuden kun for den tid, der rent faktisk bruges på opgaverne.

JA TAK, FORTÆL MIG MERE OM ADVOKATBOGHOLDERI

Amesto AccountHouse

“Vores erfarne økonomimedarbejdere varetager din opgave, og vi hjælper alle typer og størrelser af virksomheder med deres økonomi”