Simplifying business.

Xledger skybaseret Økonomisystem

Hjem » Systemer » Regnskabssystem » Xledger skybaseret Økonomisystem

Amesto AccountHouse

Xledger – Et omfattende forretningssystem i skyen.

Det bliver nemmere og nemmere at følge den økonomiske udvikling i din virksomhed. Du har tilgang uanset hvor du er og hvilket operativsystem eller browser du benytter og du vil altid have tilgængelige data.

Du får et system der giver dig overblik over transaktioner og nøjagtig, opdateret pengestrøm gennem automatisk bankintegration. Du har tilgang til vigtig information når- og hvor som helst.

Du er altid opdateret

I Xledger kan både du og regnskabsmedarbejderen arbejde i samme system. Når regnskabsmedarbejderen opdaterer i systemet kan du med det samme se det. Du er altid opdateret og kan hente rapporter med de sidste tal. Du får et løbende overblik og fuld kontrol som mindsker risikoen for fejl og giver dig et bedre beslutningsgrundlag.

Xledger giver mere tid til de vigtige opgaver – til en lav pris.

  • Økonomi og regnskab
  • Kunde- og leverandørkonto
  • Automatisk bank
  • Analyser og ledelsesinformation
  • Likviditetsstyring
  • Ordre og fakturering
  • Projekt og timeregistrering
  • Løn
  • Logistik

Vil du vide mere om hvordan Xledger kan forenkle og effektivisere din arbejdsdag så kontakt os i dag.

Amesto AccountHouse

“Vores erfarne økonomimedarbejdere varetager din opgave, og vi hjælper alle typer og størrelser af virksomheder med deres økonomi”

Nordisk Shared Service Center

Nordisk Shared Service Center
Al den hjælp du har brug for.

Uanset om du har brug for nyt forretningssystem, Vikarer til økonomi, eller hjælp til regnskab, løn og HR så kan du få det hos os. Med one-stop-shop kan få alt den hjælp du har brug for til, at drive din virksomhed i Norden.

Amesto Trust Center

Få svar på alle de praktiske spørgsmål

For at sikre leveringen af teknologi og services, har vi etableret Amesto Trust Center. Målet er at give dig den information du skal brug for at træffe beslutning om Amesto som samarbejdspartner og leverandør. Informationen dækker produkter og services relateret til Security, Privacy, Transparency, Compliance og Corporate Social Values ​​(CSV).

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Få et uforpligtende møde og hør mere om dine fordelene ved outsourcing af regnskab, løn og HR