Workcation, ferie kombineret med job

Med en Workcation kan du kombinere ferie under sydens sol (eller på skiløjperne) med at passe dit arbejde hos Amesto AccountHouse.

Workcation er muligvis næste skud på stammen her hos Amesto AccountHouse. Efter at have oplevet overraskende stor succes med vores ”Remote lønkonsulent” stilingsopslag – og efterfølgende ansættelser – kigger vi på flere fleksible løsninger, der kan skabe ekstraordinært tilfredse medarbejdere. Læs mere herunder.

Selvom Workcation er noget helt nyt for de fleste danskere, så tror vi på, at tiden er moden til at introducere dette tiltag. Det virker faktisk ret oplagt at gøre, da lige præcis fleksibilitet omkring arbejde og privatliv (også kendt som ”work-life balance”) betyder stadig mere.

Hvis vi vil have fat i de bedste medarbejdere til Amesto AccountHouse – og dét vil vi – så skal vi også være klar til at tilbyde det, der betyder mest for vores potentielle ansatte. Og naturligvis også for at sikre, vores aktuelle medarbejdere er tilfredse og ønsker at blive hos os i mange år.

Med tilfredse og motiverede medarbejdere sikrer vi nemlig også, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse. Det hele hænger sammen, og de udfordringer corona-pandemien har givet os som arbejdsplads, har vist sig at åbne op for helt nye muligheder.

Det har i dén grad været et lys i mørket, og nu er Workcation altså næste potentielle skud på stammen.

Det startede med remote stillinger

Det hele startede med oplevelsen af, at vores medarbejdere blev endnu mere effektive, når de arbejdede hjemmefra. Friheden til at udføre arbejdet i det tidsrum, der passede bedst, og uden at skulle ud i myldretidstrafik, gav simpelthen overskud. Et overskud, Amesto AccountHouse som arbejdsgiver, og dermed alle vores kunder, hurtigt nød godt af.

Afledt af denne erkendelse opfandt vi stillingen som “Remote lønkonsulent”, hvor de nye medarbejdere ville arbejde 100% remote. Altså, hjemmefra deres eget hjemmekontor – uanset hvor i verdenen, dét måtte befinde sig. Naturligvis ville Amesto AccountHouse stadig levere alt til hjemmekontoret, så det ikke blev en omkostning til de potentielle nye medarbejdere.

Hvad er Workcation?

Workcation er muligheden for at kombinere ferie og arbejde. Medarbejdere, der ikke ellers er ansat i en “remote”-stilling, kan vælge at arbejde fra hvor som helst i verden.
Selve ordet er en sammentrækning af ordene “work” og “vacation”. Så længe arbejdet (work) passes, er der frihed til at nyde stemningen af ferie (vacation).

Hos Amesto AccountHouse ser vi helt konkret på at tilbyde vores medarbejdere muligheden for at arbejde fra en selvvalgt lokation. Vores ansatte kan altså vælge at rive en måned ud af kalenderen og tage til Grækenland og nyde lidt sol og varme, når vejret er kedeligt i Danmark. Eller de kan tage på skiferie og være aktive på skiløjperne, når ikke de arbejder.

Hvordan foregår en Workcation rent praktis

Det er naturligvis ikke noget, der går ud over dine feriedage, da du jo er på arbejde. Blot fra en anden lokation end vores kontor (eller dit eget hjemmekontor). Vi forventer derfor, at der løses de samme opgaver, som hvis du var på arbejde på kontoret. Du skal derfor reelt bare have PC og telefon med samt sikre, at der er wifi på din destination.

Når du er på en workcation, kan du eksempelvis starte dagen med en dukkert i havet og lidt eksotisk morgenmad i skønne, inspirerende omgivelser. Derefter arbejder du og sikrer, at opgaver løses, som hvis det var en almindelig arbejdsdag. Når din arbejdsdag er klaret, kan du derfor nyde den lokation, du har valgt til din Workcation.

Drømmer du om at arbejde i en remote stilling eller være ansat hos Amesto AccountHouse med mulighed for workcation?

Arild Spandow CEO Amesto

Workcation er muligheden for at kombinere ferie og arbejde

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Få et uforpligtende møde

Få et uforpligtende møde og hør mere om dine fordelene ved outsourcing af lønadministration, lønvikarer og HR